Vision PRO

Det enklaste och effektivaste sättet att undervisa med teknologiObs! Prisexemplet gäller för en skola med upp till 250 elever. För prisuppgifter vad gäller större skolor kontakt oss på info@svensktalteknologi.se. 


Mjukvara för klassrumsledning som gör det enkelt för lärare att utnyttja kraften i datorer och surfplattor för undervisning.


Dela det som finns på din skärm med hela klassen eller jobba individuellt med eleverna. Du kan visa en ny färdighet från din dator på din interaktiva White Board eller direkt på elevernas datorer och surfplattor (inklusive iPad och Androidenheter).

Klassrumsmjukvaran Vision Pro ger dig en mängd olika sätt att överbrygga klyftan mellan din skärm och elevernas medan du integrerar relevant teknologi i undervisningen.

  • Dela din skärm med elevernas enheter
  • Arbete "en-till-en" med elever
  • Fokusera elevernas uppmärksamhet
  • Förbättra elevernas resultat

Vision Pro Campus:
Tillåter ett obegränsat antal Vision-installationer på alla skolans enheter, baserat på antalet elever. En enkel licenseringslösning för skolor som kämpar med komplexa teknologiska miljöer ("BYOD-miljöer", 1:1-klassrum osv).Ytterligare information? Kontakta oss på
info@svensktalteknologi.se

Vision PRO

Mjukvara för klassrumsledning. För prisuppgift för större skolor vänligen kontakt oss via mail.
Pris: Ordinarie pris: 7 500:-

Kunder som köpt denna har även köpt

FrontRow To Go
FrontRow To Go Ljudutjämningssystem 8 000:-
FrontRow Pro Digital
FrontRow Pro Digital Ljudutjämningssystem 18 720:-