HoverCam Solo 8 Plus


Dokumentkamera och skanner för skola och företag

Dokumentkamera HoverCam är enkla att använda och passar perfekt i klassrummet, på skrivbordet eller som portable skanner. Används för att skanna, presentera, spela in video med ljud, och till distansutbildning via skärmdelning (videokonferens). Den svenska mjukvaran HoverCam Flex finns för både PC och MAC. Skapa enkelt E-böcker och PDF fil av skannat material.

Med sin mångsidighet borde den vara en självklarhet för varje lärare och pedagog.

 • Presentera: Den kan användas tillsammans med en projektor för att visa upp dokument, böcker eller för att i realtid visa hur man exempelvis räknar ut ett matematik tal. Förstora och förminska det du visar och gör anteckningar direkt i mjukvaran. Visa olika expriment för hela klassen och dokumentera det samtidigt i en video.


 • Spela in en video: Både ljud och video kan spelas in och arkiveras så att eleverna kan titta på filmen igen i repetitionssyfte. HoverCam använder högupplösta 8-megapixel kameror med HD video och tar 30 bilder/sek i 1080P


 • Skanner: Kameran kan även användas som skanner för att dokumentera och ta bilder på intressanta texter, rättade prov och 3-D objekt. Den levererar tydliga bilder även om texten är liten. Bilderna kan enkelt arkiveras på dators hårddisk, gemensam lärplattform typ Fronter eller direktarkiveras till internettjänster som DropBox, Evernote, Google Doc för att dela inspelat/skannat material med elever över internet.


 • Kombinera med Interaktiva Skrivtavlor: Mjukvaran har stöd för att integreras med interaktiva skrivtavlor som Smart Notebook, Promethean ActivInspire, eBeam ActiveCapture, och Mimio Studio Notebook och för att kunna presentera i realtid. Använd anteckningsverktygen för att rita, skriva etc. direkt över videon i HoverCam.


 • Direkt i PowerPoint: Du kan också visa objekt, texter etc direkt i din PowerPoint presentation. Distansutbildning: Använd kameran tillsammans med tjänster som Skype, WebEx för att visa eller utbilda på distans. Mjukvaran ger också möjligheter att visa bild-i-bild dvs både på den som talar och det som visas under kameran.


 • Kompakt design: Den är liten, smidig och teleskopisk (väger endast 900 gram) och enkel att ta med på resan
 • För ytterligare information kontakta oss på info@svensktalteknologi.se  HoverCam Solo 8 Plus

  Pris: Ordinarie pris: 5 290:-

  Kunder som köpt denna har även köpt

  FrontRow Pro Digital
  FrontRow Pro Digital Ljudutjämningssystem 18 720:-