DM-7

Toppmodellen DM-7 tar inspelningstekniken till en helt ny nivå med smartphone-kompatibilitet via Wi-Fi, stereomikrofon och ett smidigt, intuitivt användargränssnitt. Dessutom har den hjälpfunktioner som röststyrning och text-till-tal.

Information 
 • Vikt: 105 g 
 • Inbyggt minne: 4 GB 
 • Antal filer per mapp: 999 

Tre format för dina behov 
Inspelning och uppspelning stödjer tre olika typer av format. Det linjära PCM-formatet har en samplingsfrekvens på 48 kHz, vilket är bättre än CD-kvalitet. Med mp3 får du otrolig flexibilitet och WMA ger både hög kvalitet och liten filstorlek.  Genom att finjustera inspelningsnivån så att den matchar ljudkällans volym får du högkvalitetsinspelningar som utnyttjar hela det dynamiska omfånget.  

DAISY 
För ökad bekvämlighet stödjer den mångsidiga DM-7 ljudboksinnehåll i formatet Daisy2.0/2.02. Med dess förbättrade uppspelningsfunktionalitet är DM-7 definitivt det bästa alternativet för folk i farten. 

Zoom-mikrofon och brusreducering 
De senaste teknikerna för riktningskontroll gör mikrofonens riktningskänslighet smalare och genom att öka inspelningsnivån kan du zooma in på ljudkällan som du vill spela in. Släpp loss kraften i proximitetsinspelning i bullriga miljöer eller när du vill spela in på avstånd.  Brusreduceringsfunktionen säkerställer tydlig uppspelningskvalitet genom att kraftigt reducera oönskat kontinuerligt bakgrundsbrus t.ex. från livliga kontor eller bullriga mötesrum. 

För ytterligare information kontakta oss på info@svensktalteknologi.se

DM-7

Olympus DM-7 Fickminne och Daisyspelare
Pris: Ordinarie pris: 2 560:-