iOS Appar

Här hittar du iOS appar från Claro Software.

För att köpa eller för att läsa mer om de olika apparna, vänligen gå in på respektive länk.

ClaroScanPen
Behöver du snabbt få en text uppläst? Ta ett kort med appen, markera texten och få texten uppläst - klart!
Detta är en app för dig som snabbt vill få en text uppläst. När du startar appen kommer du direkt in i kameran i din iPhone/iPad. Du tar en bild på ett utskrivet textdokument eller från en bok, markerar texten och direkt får du det uppläst. Med den senaste OCR tekniken konverteras din bild till text. Inga bilder sparas i bildbiblioteket. Enkelt och smidigt!
Visa appen i iTunes
ClaroPDF
App för att få dina PDF-filer uppläsningsbara på ord- eller meningsnivå eller rullande genom hela texten.
Talhastigheten går att ändas till upp i 360 ord per minut och “Tala vid Knapptryck”-funktionen gör applikationen är lätt att använda. Du kan välja på fler än 40 olika röster på 27 olika språk! Du kan konvertera foton och andra bilder till helt tillgängliga text PDF-filer som kan läsas upp, sökas i, kopieras och markeras. ClaroPDF inkluderar ett bra Antecknings-verktygsfält som låter dig lägga till anteckningar och andra kommentarer. Dessa kommentarer och anteckningar kommer att stanna kvar där om du öppnar filen i Adobe Reader eller något av de andra populära PDF-programmen. Anteckningar skapade i andra PDF-program visas också och kan redigeras i ClaroPDF.
Visa appen i iTunes
ClaroSpeak Free
ClaroSpeak Free är en gratis app innehållande basfunktioner som att kunna skriva eller klistra in text för att få den uppläst.
Genom att uppgradera din app kan du få du tillgång till flera smarta tilläggsfunktioner: fånga text från foto - OCR-funktion, spara till Dropbox och Google Drive, prata i bakgrunden och infoga bilder till ditt dokument.
Ingår du i en skola eller i en kommun är ni välkomna att kontakta oss för pris av en uppdatering av appen!
Hur löser jag in min kod efter uppgraderingen?

Visa appen i iTunes
ClaroSpeak
App med avancerad talsynteslösning som kan läsa upp texter, eller hjälper dig med att skriva texter genom ordprediktion.
I ClaroSpeak kan du välja en funktion som markerar texten visuellt samtidigt som orden läses upp, ställa in flera olika färger och teckensnitt för optimal läsning och använda ordprediktion för att hjälpa dig att skriva. ClaroSpeak är en utmärkt app för korrekturläsning genom att lyssna på text, hjälp vid läs- och skrivinlärning och att skapa ljudfiler från valfria texter. Visa appen i iTunes
ClaroSpeak Plus Svenska
App med avancerad talsynteslösning, har OCR-funktion och möjlighet att välja rösten Erik.
I ClaroSpeak Plus kan du välja en funktion som markerar texten visuellt samtidigt som orden läses upp, ställa in flera olika färger och teckensnitt för optimal läsning och använda ordprediktion för att hjälpa dig att skriva. ClaroSpeak Plus är en utmärkt app för korrekturläsning genom att lyssna på text, hjälp vid läs- och skrivinlärning och att skapa ljudfiler från valfria texter. Visa appen i iTunes
Claro Skolpaket
Claro Skolpaket Skolpaketet är en lösning för skolor som vill kunna hjälpa alla sina elever med att kunna läsa och skriva utan att vara beroende av god ekonomi eller en specifik plattform. 6 000:-